Onderhoud van uw tuin

door Gardens Van Daele

Onderhoud van uw tuin

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Gardens Van Daele ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 20 jaar tuinen aan voor particulieren en bedrijven. Door onze ervaring hebben we expertise in verschillende soorten stijlen, zoals moderne en onderhoudsarme tuinen, maar ook bijvoorbeeld in tuinaanleg in landelijke stijl.

Om u op de hoogte te kunnen stellen van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, blijven ook wij bij op ons vakgebied. Jaarlijks bezoeken wij vele kwekerijen en botanische tuinen. Dit stelt ons in de gelegenheid om u te adviseren op allerlei facetten van ons vak. Zo blijft het niet enkel bij de aanleg van uw tuin, maar krijgt u waar nodig ook advies waar u wat aan heeft.


In ons aanbod:

Gras maaien met kleine maaiers of grote professionele zitmaaier (ook grote oppervlakten en verwilderd gras), Scheren van alle soorten hagen (ook conisch fijnscheren Buxus en Taxus), Volledige opkuis van de tuin (verjongen), Tuin klaarleggen voor de winter of voor de lente, Verwijderen van onkruid (zowel sproeien als manueel), Gazonbehandelingen (verticuteren, bemesten, selectief sproeien, …)

Gardens Van Daele - Hovenier in Overijse - Aanleg

Onze Service

Aanleg

Samen nadenken over jouw droomtuin.

Bomen planten

Een correct advies en een mooi aanbod.

Onderhoud

Nauwkeurig, percies en ordelijk.

Proper werken

Proper werken, gerust thuiskomen.

Gras percies op maat

Gras afrijden en meenemen.

Plantjes op de juiste plaats

Tips en tricks van een ervaren hovenier

Heeft u een Bedrijfstuin ?

Al heel veel bedrijven en particulieren hebben bij Gardens Vandaele een vast onderhouds-contract voor de tuin afgesloten. Steeds meer mensen hebben te weinig tijd om het
onderhoud zelf uit te voeren.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Neem contact op en vraag uw offerte aan. Wij nemen dan snel contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.